Timetable: September 2022

Mondays:

Malin Bridge School (maternity cover for Hannah Smalley)

  • 1.00 flute, Agnes (Grade 1 MTB)
  • 1.20 flute, Frankie (Grade 1 MTB)
  • 1.40 recorder, Asher (Grade 4)
  • 2.00 space available
  • 2.20 space available
  • 2.40 space available
  • 3.20 piano, Holly (Grade 4) 40 mins
  • 4.00 piano, Abigail (Grade 5 ABRSM)
  • 4.30 piano, Georgia B (Grade 2 LCM)
  • 5.00 piano, Sam B (Grade 4)
  • 5.30 piano, Bethany R (Grade 8 ABRSM) 45 mins

 

Wednesdays:

  • 3.45 flute, Eliana (Grade 4 ABRSM)
  • 4.15 piano, Ethan (pre-prep LCM)
  • 4.45 piano, Esther (grade 4 Trinity)
  • 5.15 piano, Ben A (step 1 LCM)
  • 5.45 piano, Lily C (Grade 5 Trinity)
  • 6.15 piano, Yasmin A (Grade 8 ABRSM) 45 mins
  • 7.00 piano, Enoch (Grade 6 ABRSM)
  • 7.30 piano, Alex P(Grade 2 LCM leisure play)

Thursdays:

  • 4.00 piano, Sophie M (Grade 2 Leisure Play LCM)
  • 4.30 piano, Megan (Grade 5 LCM)
  • 5.00 piano, Katie W (Grade 4 Trinity)
  • 5.30 piano, Sam Y (Grade 3 LCM)
  • 6.00 piano, Rose Y (Grade 5 LCM)
  • 6.30 piano, Anna W (Grade 5 Trinity)

 

Fridays:

  • 3.20 piano, Anouk (Grade 8 LCM) 40 mins
  • 4.00 piano, Jemiah (beginner)
  • 4.30 clarinet, Jemiah (Grade 3-4 MTB)
  • 5.00 piano, Sam M (Trinity Initial)
  • 5.30 piano, Alex M (Grade 4 Trinity) 
  • 6.00 piano, Naomi (Grade 4 Trinity)

 

Saturdays:

  • 8.00 piano, Liam J (Grade 6 ABRSM) 45 mins
  • 8.45, piano, Emily H (Grade 4 Trinity)
  • 9.15, piano, Charlotte H (Grade 4 LCM)
  • 9.45, piano, Sophie H (Grade 6 Trinity) 45 mins
  • 10.30, piano Poppy (Grade 4 Trinity)
  • 11.00, piano Moses (Grade 4 Trinity)
  • 11.30, piano Jenna (Grade 8 Trinity) 45 mins
  • 12.15, piano Afomachi  (Grade 1 MTB)
  • 12.45, piano, Matilda (Step 2 LCM)
  • 1.15 catch up slot if needed

Flute with Emily (Hybrid – Zoom / Real life) All days and times TBC

  • Grace (Grade 2)
  • Emma (Grade 1)
  • Alice (Pre grade steps)
  • Isla (Pre grade steps)
  • Ruth (grade 4 Trinity)